این شیرینی‌های خوشمزه و خوش‌رنگ زغال اخته را می‌توانید در زمان کوتاهی برای مهمانان عزیزتان آماده کنید. مناسب برای :. زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت. مواد لازم:. برای شیرینی‌ها. آرد چند منظوره. 1 پیمانه. بلغور ذرت. ½ فنجان. نمک. ½ قاشق چای‌خوری. کره. 120 گرم. شکر. ½ فنجان. پوست پرتقال. ½ قاشق چای‌خوری. تخم مرغ بزرگ. 1 عدد. برای پر کردن شیرینی‌ها. زغال اخته تازه. 1 پیمانه. آب. ½ پیمانه. شکر. ¼ پیمانه. پوست پرتقال. 1 تکه. طرز تهیه:. دستور تهیه شیرینی ها:. 1- آرد، بلغور ذرت و نمک را در یک کاسه ...

شیرینی زغال اخته

 این شیرینی‌های خوشمزه و خوش‌رنگ زغال اخته را می‌توانید در زمان کوتاهی برای مهمانان عزیزتان آماده کنید.

مناسب برای :

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

مواد لازم:

برای شیرینی‌هاشیرینی زغال اخته - تصویر 2

آرد چند منظوره

 1 پیمانه

بلغور ذرت

½ فنجان

نمک 

½ قاشق چای‌خوری

کره

120 گرم 

شکر

½ فنجان 

پوست پرتقال 

½ قاشق چای‌خوری

تخم مرغ بزرگ

1 عدد 

برای پر کردن شیرینی‌هاشیرینی زغال اخته - تصویر 3

زغال اخته تازه

1 پیمانه

آب

½ پیمانه 

شکر

¼ پیمانه

پوست پرتقال

1 تکه

 

طرز تهیه:

��ستور تهیه شیرینی ها: شیرینی زغال اخته - تصویر 4

1- آرد، بلغور ذرت و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.

3- سفیده تخم مرغ را کمی بزنید. حال از خمیری که در مرحله قبل آماده کرده‌اید 2 اسکوپ بردارید و به شکل یک توپ در آورید. توپ را داخل یک سفیده تخم مرغ بزنید و سپس آن‌را روی ¼ فنجان به اضافه 1 قاشق غذاخوری شکر بغلتانید.

4- حالا از خمیر های باقی‌مانده نیز توپ هایی را درست کرده و همین کارها را تکرار کنید. توپ‌ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید و بین آن‌ها 2.5 سانتی‌متر فاصله بگذارید. کمی وسط هر توپ را با شصت خود فشار دهید. شیرینی‌ها را 15 تا 17 دقیقه بپزید فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) گرم کنید. تا طلائی کم‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را بیرون بی‌آورید و دوباره وسط آن‌ها را با انتهای یک قاشق چوبی فشار دهید. آن‌ها را روی صفحه‌ای از میله‌های فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند (این شیرینی‌ها می‌توانند تا 1 هفته در دمای اتاق نگه داشته شوند.

5- در همین حال ترکیب لازم برای پر کردن وسط شیرینی‌ها را آماده کنید. در یک تابه که روی حرارت متوسط تا زیاد قرار داده‌اید، زغال اخته، آب، شکر، و پوست پرتقال را به جوش بی‌آورید. حالا حرارت را پایین آورید و 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید ترکیب روی حرارت بماند و در حالی‌که با پشت قاشق آن‌را به آرامی له می‌کنید، حالتی مربا مانند پیدا کند (اگر مخلوط‌تان پیش از اندازه سفت شد می‌توانید برای رقیق کردن آن مقداری آب اضافه کنید). این ترکیب را داخل یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا کامل خنک شود (این ترکیب را می توانید تا 1 هفته داخل یخچال نگه دارید).

حالا با قاشق ترکیب آماده شده را وسط شیرینی‌ها بریزید. شیرینی‌های خوشمزه‌تان آماده‌اند!

پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه