خیارها را 10 دقیقه در آب داغ می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.



مواد لازم :
خیار ریز : 1 كیلو
شكر : 1 كیلو
آب : 3 پیمانه
گلاب و هل درسته : کمی
آب آهك : به مقدار لازم

طرز تهیه :
خیارها را شسته و در آب و نمك قرار می دهیم تا نرم شوند.
سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود.
سپس آنها را مدت 4 ساعت در آب آهك قرار داده و 4 ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم.
چند بار آب آن را عوض می كنیم.
خیارها را 10 دقیقه در آب داغ می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.
سپس آنها را داخل شربت شکری كه چند جوش زده، حدود 20 دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد.
بعد گلاب و هل را اضافه می كنیم.



 گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع :tebyan.net




دسر یخی هلو

طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی 

طرز تهیه مربا کیوی 

طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه!

طرز تهیه ی گزاصفهان و پولکی زعفرانی


کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه